Verzending

1. Algemene informatie

Alle bestellingen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van producten. Als een artikel niet op voorraad is op het moment dat u uw bestelling plaatst, sturen wij u hetzelfde artikel met een andere sterkte als de beste vervanging voor dat product.

2. Leveringslocatie

Artikelen die op onze website worden aangeboden, kunnen alleen worden afgeleverd op adressen in Groot-BrittanniĆ« en Europa. Verzendingen buiten Europa zijn op dit moment niet mogelijk.

3. Levertijd

Zodra uw bestelling is geplaatst, ontvangt u een geschatte levertijd. Levertijden zijn schattingen en beginnen vanaf de datum van verzending, niet vanaf de datum van bestelling. De levertijden dienen uitsluitend als richtlijn en zijn afhankelijk van de aanvaarding en goedkeuring van uw bestelling. Tenzij er sprake is van uitzonderlijke omstandigheden.

De levertijd varieert afhankelijk van de locatie van de klant:

  • VK naar VK: kan tot 3 werkdagen duren.
  • VK naar Europa: kan tot 11 werkdagen duren.
  • Nederland naar Nederland: De bezorgtijden kunnen variĆ«ren, soms duurt het slechts 1 dag en op andere momenten maximaal 3 werkdagen.
  • Nederland naar Europa: 3 tot 7 werkdagen.

Let op: Werkdag betekent maandag tot en met vrijdag, behalve op feestdagen.

4. Verzendkosten

Verzending is gratis. Voor een discrete verpakking rekenen wij slechts 15 euro.

5. Beschadigde artikelen tijdens transport

Als een product bij aankomst beschadigd is, is de klant verplicht ons ter verificatie een foto van het beschadigde product te sturen. Eenmaal bevestigd, zullen we het beschadigde onderdeel opnieuw verzenden met de volgende bestelling van de klant.

6. Vragen

Heeft u vragen over de levering en verzending van uw bestelling, neem dan contact met ons op via [email protected]